Vi i Round Table Norge tror at økt kunnskap og forståelse om oss selv og samfunnet vårt fører oss videre mot et bedre samfunn.Vi bringer sammen unge menn mellom 20 og 40 år for å utfordre, inspirere og lære av hverandre. Vi deler ideer med åpenhet og tillit, og gjør hver enkelt bedre rustet til å gjøre positive forandringer i hjemmet, på jobben og i lokalsamfunnet. Vi kaller det tabling, og vi møtes regelmessig for å table både lokalt og nasjonalt. Vi organiserer møter og arrangementer for oss selv og andre som fokuserer på personlig utvikling, moro og fellesskap. Sammen danner vi et internasjonalt nettverk av engasjerte unge menn. Vårt norske motto er "Yt før du krever" og det internasjonale er: "Adopt, Adapt, Improve". For mer informasjon og å melde din interesse, se https://roundtable.no/vervekampanje/

Posted by Round Table Norway on Thursday, January 25, 2018